Elke avond van maandag tot en met vrijdag worden er lessen gegeven in onze manege. Het betreft zowel spring, als dressuurles van zowel paarden als pony’s maar ook men lessen. De lessen worden zoveel mogelijk op niveau/leeftijd/categorie ingedeeld en worden gegeven door vaste gediplomeerde instructie, het streven is om met maximaal 5 ruiters tegelijk in de les te rijden.  Momenteel ziet ons lesrooster er als volgt uit:

Maandagavond:
Op maandag avond wordt er dressuurles voor paarden gegeven door Desiree Zandbelt.

Dinsdagavond:
Op dinsdag avond worden de menlessen gegeven door Janna Moorlag.

Woensdagavond:
Op woensdag avond wordt er in beide bakken les gegeven aan paarden, in de voorste bak dressuurles door Geertje Hindriks en in de achterste bak springles door Rene Augustijn.

Donderdagavond:
Op donderdagavond wordt er in beide bakken lesgegeven aan pony’s, in de voorste bak dressuurles en in de achterste bak springles. De dressuurles wordt gegeven door Desiree Zandbelt. De springles wordt gegeven door Isabel Winters. Het is mogelijk om de ene week te springen en de andere week te dressuren.

Vrijdagavond:
Op vrijdag avond wordt er in beide bakken lesgegeven aan pony’s zowel springen als dressuur. Deze avond worden de lessen gegeven door Annemieke Brinkman en Rien Schippers. Ook hier is het standaard om en om springen/dressuur, maar hier blijf je in principe bij dezelfde instructeur voor zowel dressuur als springles.

Algemeen:
Je bent altijd welkom om een les te komen bekijken vanaf de zijlijn. Wil je lid worden? Kijk voor de mogelijkheden bij het kopje lidmaatschap. Proeflessen ook mogelijk maar meld je dan ook aan bij het secretariaat.