Helaas moeten we meedelen dat de alternatieve datum van 21 maart 2018, voor het verrijden van de jaarlijkse Slipjacht, geen doorgang kan vinden.
We zijn als organisatie erg druk geweest om een alternatieve route te vinden. Gezien de korte periode van aanvraag lukt het niet om hiervoor op tijd de evenement vergunning rond te krijgen.
Iedereen die geholpen heeft, Stichting Promotie Hardenberg en alle landeigenaren, in ieder geval, heel erg bedankt voor de inzet.
Hopelijk hebben we volgend jaar meer geluk! Met vriendelijke groeten, namens het Jachtcommite, Gerrit Kampman

 

 

*****UPDATE*****

Aankomende zaterdag kan in verband met de weersomstandigheden de Vechtdal Slipjacht 2018 niet verreden worden, we kijken nog naar een andere datum, mocht dit lukken dan melden we dit zo snel mogelijk.

Met vriendelijke groeten,

Gerrit Kampman
Voorzitter manege de Gulden Spoor

 

 

Vechtdal Slipjacht Rheeze – Rheezerveen – Heemserveen

Op zaterdag 3 maart  a.s. wordt op initiatief van De Sallandruiters en Stichting De Gulden Spoor weer een slipjacht gehouden in de omgeving van Hardenberg in samenwerking met de KNJV.

Het programma is als volgt:

Vanaf 13.15 uur        vertrek manage Boshoek naar Clara Feyoena Heem via de Lindenlaan

13.30 uur                      ontvangst en ‘meet’ bij parkeerplaats Clara Feyoena Heem

14.00 uur                      start 1e run Oude Rheezerweg > Rheeze > pauze omgeving Kampmanskuiltjes (let op: niet bereikbaar met auto’s!)

15.00 uur*                    start 2e run Ommerweg/Stoetendijk > Rheezerveen > pauze Elfde Wijk ten hoogte van camping Stoetenslagh

16.00 uur*                    start 3e run Elfdewijk > Heemserveen

16.30 uur*                    aankomst (‘kill’) bij kruising Polenweg/De Riet

 

*) tijden bij benadering!

 

Waarschuwing hondeneigenaren & omwonenden

Hoewel de jachthonden volledig getraind zijn op het volgen van het vossenspoor, worden omwonenden en recreanten in de genoemde gebieden gevraagd rekening te houden met het evenement en honden en andere (huis)dieren tussen 14.00 en 17.00 uur aangelijnd of binnen te houden. Dat laatste geldt ook voor paarden en schapen. Voor vragen: Herman Hindriks: t. 06-28186238 of Gerrit Kampman 06-53746999.

 

Afgelasting bij slecht weer of onbegaanbaar terrein

Bij slechte weersomstandigheden of onbegaanbaar terrein kan de rit niet doorgaan. In dit geval zal dat via www.sallandruiters.nl en de matrixborden in Hardenberg worden aangegeven.

Let op: de eerste pauzeplek in het bos is niet bereikbaar met de auto (met uitzondering van de organisatie). Parkeren kan aan de Oldemeijerweg óf aan de andere kant van de N34 / Ommerweg. Volg de instructies en aanwijzingen van de verkeersregelaars. Doorrijden door het bos naar de Ommerweg is niet toegestaan!