Vrijdagavond 9 juni BBQ & prijsuitreiking clubkampioenschappen

Vrijdag 9 juni om 19.00 uur ging de jaarlijkse BBQ van start. Iedereen was welkom leden, ouders, broertjes, zusjes maar vooral onze vrijwilligers. Tevens was dit de afsluiting en prijsuitreiking van de clubkampioenschappen die in deze week zijn verreden. Hieronder de clubkampioenen.

** Clubkampioenen 2017 **

Pony’s:                 Jirna Hindriks
Paarden:             Manon Dunnewind
Mennen:             Willemien Odink

 

We hadden een redelijke opkomst en erg mooi weer. Wij hadden een oproep gedaan om iets te maken. Enkele hebben hier gehoor aan gegeven en hebben een salade gemaakt en er was een heerlijk eigen gemaakt toetje.

Het was een gezellige avond en iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid!

 

Groeten.


 

Zaterdag 6 mei een Bosrit & Kennismaking les cross

Op zaterdag 6 mei organiseren wij in samenwerking met Stal Gemma Mol in Rheezerveen een kennismaking les cross en een bosrit. Stal Gemma Mol stelde de accommodatie beschikbaar, Gemma verzorgde de kennismakingsles cross (Gemma Mol is een ervaren instructrice die in bezit is van het Allround Orun 4 diploma), parkeergelegenheid was in de naast gelegen wei, catering werd  verzorgt door de activiteitencommissie.

Kennismaking les cross was vooral bedoeld voor pony’s en paarden met weinig tot geen cross ervaring, maar ook als je graag bepaalde hindernissen beter wilde leren springen. Wij waren erg tevreden over de opgave, 20 paarden en pony en 7 menwagens!!

Voorbeelden van hindernissen waren: een waterbak, een opsprong, boomstammen en vele andere hindernissen.

Om half tien kwam de eerste 2 groepen. Om 10.00 de eerste crossles en bosrit en om 11.00 uur wisselde de groep van activiteit. Om 12.00 uur kwamen ook de andere 2 groepen en de groep menners. Wij hebben buiten gezamenlijk een broodje gegeten. Groepen 1 en 2 waren na de lunch vrij om te gaan maar sommige bleven nog even kijken naar de andere groepen. Om 15.00 uur hebben wij de leuke, leerzame en vooral gezellige dag afgesloten. Het weer werkte ook mee en bij deze willen wij nogmaals Stal Gemma Mol bedanken voor het gebruik van de accommodatie en leerzame les.

Groeten,

 


Maandag 10 april 2017 Bingo

Wat was het weer gezellig afgelopen vrijdag in de kantine. De jaarlijkse bingo van de activiteitencommissie. Dank zij de sponsoren hadden wij prachtige prijzen, zoals high tea, bonnen voor wortels, paardenspullen, zak brok, paarde- en ponydeken, spelen/zwemmen op de camping, wolvenbuffet, fotoshoot, dierenconsult, les naar keuze, dekje met bijhorende plastron en haarknot.
Bij deze willen wij de sponsoren bedanken:

 • Stal Gemma Mol
 • Pension- en trainingsstal Zandbelt
 • Diervoeders Bruins
 • Hoefsmid Ribberink
 • Ruitersport Benjamins
 • Ruitersport van de Graaf
 • Restaurant de Gloepe
 • Restaurant Hongerige Wolf
 • Camping de Zandstuve
 • Camping de Kleine Wolf
 • Bouma Wortels
 • Iris Otten fotografie
 • Dierfysio Lisa van de Most
 • Dekens wassen Jolanda Bakhuizen

Maar zonder onze leden geen bingo. Leuk dat jullie er waren en wij hopen dat diegene die een prijs hebben gewonnen veel plezier aan de prijs mogen beleven. Diegene die dit jaar niets hebben gewonnen, volgend jaar organiseren wij weer een bingo en wie weet ben jij dan de gelukkige.

 


 

Zaterdag 18 maart 2017 demonstratie Rugproblemen bij het sportpaard/pony.

Wat een enorme leerzame en interessante ochtend hebben we gehad in de Manege De Gulden Spoor. MSFC Zadelpasser en gekwalificeerd zadelmaker Marianne Hoiting en Dierenfysiotherapeut Lisa vd Most verzorgen een interactieve demonstratie over:
 Anatomie, bespiering en beweging van het paard/pony en trainingsadvies
 Veel voorkomende problemen in de paarden-ponyrug
 Voorwaarden voor een goed zadel en de ligging hiervan

Wat een spieren en wervels zijn er! Interactief was het zeker wij mochten voelen en werden uitgenodigd om vragen stellen. Uitleg over een goed passend zadel was ook erg leerzaam.
Bedankt allemaal voor jullie komst en in het bijzonder Lieke voor het “lenen” van jouw enorme brave voorbeeldige paard!!!


Nieuwjaarsreceptie 14-1-2017

Het was een gezellige avond!! Nieuwjaarsfeest psv Sallandruiters 2017!!
Er was een grote opkomst met veel gezelligheid. Ook was er de prijsuitreiking voor de kerstactie.
Geertje Hendriks had dit jaar het meest verkocht!! Op de voet gevolgd door Jirna Hindriks en Miryana Pullen!! Gefeliciteerd allemaal!!

Groeten.


Sinterklaasavond 2-12-2016

Hoi Allemaal,

Het zit er weer op. Wat was het gezellig!! Wij waren onder de indruk van de prachtige gedichten en surprises. Jumper Hardenberg had gezorgd voor een prachtige tas voor mens en paard. ICT Spirit had gezorgd voor pepernoten. Bij navraag bleek voor herhaling vatbaar.Voor een sfeer impressie zie de foto’s die gemaakt zijn op deze avond, klik hier.

Tot de volgende activiteit.

Wanneer: Vrijdag 2 december 2016

Hoe laat: 20.00 uur tot 22.00 uur. Aanvang 19.30 uur

Waar: kantine van de manage

Wat is de bedoeling: Mail je naam, leeftijd en natuurlijk je verlanglijstje naar [email protected]. De activiteitencommissie stuurt jou een mail voor wie je wat moet kopen met het verlanglijstje. Je maakt een gedicht en surprise mag. Dit hou je natuurlijk geheim tot 2 december. Ieder koopt 2 cadeautjes die samen € 5 kosten. De activiteitencommissie zorgt voor een extra cadeautje, eten, drinken en een verrassing.